Strateško planiranje za Centar za rehabilitaciju Zagreb

Centar za rehabilitaciju Zagreb je iskoristio ponovno gostovanje gospođe Patti Scott i gospodina Davida Hasburyja iz organizacije Neighbours Inc. iz SAD-a na edukaciji iz Osobno usmjerenog planiranja u organizaciji COO Validus kako bi promislili o ciljevima organizacije postavljenim na strateškom planiranju u svibnju 2014. godine.

Dana 19. rujna 2014. godine, u prostorijama Podružnice Centra „Sloboština“, uz stručno facilitiranje gospođe Scott i gospodina Hasburyja, djelatnici Centra su nastavili s procesom strateškog planiranja koristeći alat „Ciklus učenja od učinjenog“. Drugim riječima, osoblje je revidiralo predviđene aktivnosti, što se obavilo od svibnja, što nije i zašto, što im to govori i koji su im sljedeći koraci. Rezultat intenzivnog rada u poticajnoj atmosferi bio je plan sljedećih koraka Centra koji će ih dovesti što bliže viziji koju su za sebe definirali još u svibnju.

Strateško planiranje za Centar za rehabilitaciju Zagreb i ovoga puta organizirao je COO Validus u sklopu projekta “Transformacija i deinstitucionalizacija Centra za rehabilitaciju Stančić i Centra za rehabilitaciju Zagreb”.

Skip to content