22
tra
2015

Dana 20. i 21. travnja 2015. godine COO Validus održao je prvu od četiri radionice u nastavku stručnog usavršavanja na temu “Osobno usmjereno planiranje – kreiranje bolje budućnosti osoba s invaliditetom”.

U dvodnevnoj radionici sudjelovali su predstavnici Centra za rehabilitaciju Zagreb, Centra za rehabilitaciju Rijeka, Doma za psihički bolesne odrasle osobe Turnić, Centra za inkluziju i podršku u zajednici Pula, Centra za inkluziju i socijalne usluge Bjelovar, Udruge za autizam – Zagreb te Udruge za promicanje inkluzije.

Prva radionica bila je usmjerena na vježbanje uloga u facilitiranju procesa osobno usmjerenog planiranja korištenjem alata MAPA. Kako međusobno što bolje surađivati, razmišljati pozitivno i kreativno, na koji način biti što više fokusiran na osobu i ono što joj je bitno, samo neka su od pitanja sa kojima su se sudionici bavili tijekom vježbi. Kroz izmjenjivanje različitih uloga u procesu, sudionici su imali priliku iskusiti planiranje iz svih perspektiva kako bi stečeno znanje mogli kvalitetno primijeniti u svom budućem radu. Radionicu je vodila dr.sc. Bojana Rozman.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Works with AZEXO page builder