Održana druga radionica iz osobno usmjerenog planiranja

Dana 11. i 12. svibnja 2015. godine COO Validus održao je drugu od četiri radionice u nastavku stručnog usavršavanja na temu “Osobno usmjereno planiranje – kreiranje bolje budućnosti osoba s invaliditetom”.

Druga radionica bila je usmjerena na prezentiranje MAPA koje su sudionici izradili u sklopu praktičnog dijela usavršavanja. Prezentirali smo dvije zanimljive teme: vještine facilitiranja i strategije za podržavanje razvoja odnosa s članovima zajednice. Radionica je imala cilj razmijeniti osobna iskustava, razmišljanja i nedoumice polaznika sa kojima su se susreli tijekom facilitiranja procesa osobno usmjerenog planiranja te zajedničkom diskusijom pojasniti pojedine dijelove kako bi primjena procesa u praksi mogla biti kvalitetna i uspješna.

U dvodnevnoj radionici sudjelovali su predstavnici Centra za rehabilitaciju Zagreb, Centra za rehabilitaciju Rijeka, Doma za psihički bolesne odrasle osobe Turnić, Centra za inkluziju i socijalne usluge Bjelovar, Udruge za autizam – Zagreb te Udruge za promicanje inkluzije. Radionicu su vodili dr.sc. Bojana Rozman,  Rene Petrović i Slavenka Martinović.

Ovom radionicom završio je prvi modul usavršavanja iz osobno usmjerenog planiranja.

Skip to content