Održana druga radionica iz osobno usmjerenog planiranja

Dana 19. i 20. siječnja 2016. godine COO Validus održao je drugu radionicu u nastavku stručnog usavršavanja na temu “Osobno usmjereno planiranje – kreiranje bolje budućnosti osoba s invaliditetom”, koje je započelo u studenom prošle godine.

Druga radionica bila je usmjerena na prezentiranje MAPA koje su sudionici izradili u sklopu praktičnog dijela usavršavanja. Radionica je imala cilj razmijeniti osobna iskustava, razmišljanja i nedoumice polaznika sa kojima su se susreli tijekom facilitiranja procesa osobno usmjerenog planiranja te zajedničkom diskusijom pojasniti pojedine dijelove kako bi primjena procesa u praksi mogla biti kvalitetna i uspješna. Sudionici su svoj praktični dio odradili vrlo ozbiljno i odgovorno te pokazali visoki stupanj razumijevanja stečenog znanja u ovom prvom modulu.

U dvodnevnoj radionici sudjelovali su predstavnici Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, Centra za inkluzivne radne aktivnosti, Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek – „JA kao i TI“, Osječkog centra za inkluziju, Centra za inkluzivnu podršku Slavonski Brod, Udruge Latica, Centra za inkluziju i socijalne usluge Bjelovar/Grubišno Polje te Udruge za promicanje inkluzije s podružnicama u Sisku i Šibeniku. Radionicu je vodila dr.sc. Bojana Rozman.

Ovom radionicom završio je prvi modul usavršavanja iz osobno usmjerenog planiranja.

 

Skip to content