COO Validus sudjelovao na ERFCON 2017

U razdoblju od 17. do 19. svibnja 2017. predstavnica COO Validus, Šeila Mustafić Petrović, sudjelovala je na 9. međunarodnom znanstvenom skupu Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ERFCON 2017. koji se održao u Kongresnom centru FORUM Zagreb te je okupio stručnjake iz velikoga broja stručnih područja koji imaju interes za interdisciplinarna istraživanja. Cilj skupa je bila razmjena i povezivanje znanja koja će pridonijeti boljoj kvaliteti života djece, mladih i odraslih s teškoćama u razvoju te socijalnoj integraciji.

Šeila Mustafić Petrović je, također, sudjelovala u radionici na temu “Što fukcionira kod promicanja mentalnog zdravlja i dobrobiti djece i mladih?”. Radionicu je vodila dr. sc. Margaret M. Barry, voditeljica Centra za suradnju Svjetske zdravstvene organizacije za istraživanje promicanja zdravlja na Irskom Nacionalnom sveučilištu Galway.

U ovoj radionici, profesorica Barry Margaret, poznata kao kreatorica pristupa promicanja mentalnog zdravlja, opisala je aktualne okvire politika i strategije utemeljene na dokazima za promicanje mentalnog zdravlja te dobrobiti djece i mladih.

 

Skip to content