Četvrti modul edukacije „New Path to Inclusion Network“

Dana 17. i 18.02.2014. godine, UPI u suradnji s Validusom, organizirao je četvrti modul edukacije o osobno usmjerenom planiranju u okviru europskog projekta „New Path to Inclusion Network“. U edukaciji su sudjelovali predstavnici udruga, Centra za rehabilitaciju Zagreb, Centra za rehabilitaciju Stančić te korisnici programa organiziranog stanovanja UPI sa svojom podrškom.

U četvrtom modulu sudionici su se upoznali s osobno usmjerenim evaluacijskim izvještajima i evaluacijskim sastancima. Razgovaralo se o alatima osobno usmjerenog razmišljanja koji su se koristili u razvoju osobnih usluga u Velikoj Britaniji. Sudionici su učili o tome kako su se koristili osobno usmjereni evaluacijski sastanci za planiranje trenutne podrške za osobu. Upoznali su se s facilitiranjem evaluacijskog sastanka, učili o razlikama između osobno usmjerenog evaluacijskog izvještaja i osobno usmjerenog planiranja. Imali su, također, priliku uključiti se u demonstriranje osobno usmjerenog evaluacijskog izvještaja. Potom su za vježbu odradili dva osobna evaluacijska izvještaja podjelom u dvije grupe i nakon toga razmijenili svoja iskustva sa svima u grupi.

Edukaciju je vodila Julie Lunt – trener u projektu „New Path to Inclusion Network“ iz Velike Britanije u suradnji sa Bojanom Rozman i Slavenkom Martinović, stručnim suradnicama Udruge za promicanje inkluzije. http://www.personcentredplanning.eu

Skip to content