Održana četvrta radionica iz osobno usmjerenog planiranja

Dana 10. veljače 2017. godine COO Validus održao je četvrtu radionicu prvog modula u nastavku stručnog usavršavanja na temu “Osobno usmjereno planiranje – kreiranje bolje budućnosti osoba s invaliditetom”.

Na ovoj radionici polaznici su prezentirali svoje MAPA-e, koje su izradili u sklopu praktičnog dijela usavršavanja. Radionica je imala cilj razmijeniti osobna iskustava, razmišljanja i nedoumice polaznika sa kojima su se susreli tijekom facilitiranja procesa osobno usmjerenog planiranja koristeći tehniku MAPA te zajedničkom diskusijom pojasniti pojedine dijelove kako bi primjena procesa u praksi mogla biti kvalitetna i uspješna. Sudionici su svoj praktični dio odradili vrlo ozbiljno i odgovorno te pokazali visoki stupanj razumijevanja stečenog znanja u ovom prvom modulu. Ovom radionicom završio je prvi modul usavršavanja iz osobno usmjerenog planiranja.

U radionici su sudjelovali predstavnici Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, Centra za rehabilitaciju Pula, Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek – „JA kao i TI“, Centra za rehabilitaciju Zagreb, Doma Turnić, Centra za socijalnu skrb Brač, COO Validus te Udruge za promicanje inkluzije s organizacijskom jedinicom Šibenik. Radionicu je vodila dr.sc. Bojana Rozman.

Skip to content