Održana zadnja radionica iz osobno usmjereno planiranja

Dana 21. i 22. travnja 2017. godine COO Validus je proveo zadnju radionicu iz stručnog usavršavanja na temu „Osobno usmjereno planiranje – kreiranje bolje budućnosti osoba s invaliditetom“. U usavršavanju sudjelovali su predstavnici Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, Centra za rehabilitaciju Pula, Centra za rehabilitaciju Zagreb, Doma Turnić, Centra za socijalnu skrb Brač, COO Validus te Udruge za promicanje inkluzije s organizacijskom jedinicom Šibenik, Pakrac i Sisak. Ovom radionicom završeno je stručno usavršavanje koje se provodilo u dva četverodnevna modula i četiri radionice u razdoblju od studenog 2016. do sredine travnja 2017. godine u suradnji stručnjaka iz organizacije Neighbours International iz SAD-a i stručnih suradnica/edukatorica Validusa.

Na ovoj radionici sudionici su prezentirali svoje PUT-eve te svojim sudjelovanjem i zalaganjem uspješno usvojili znanje o osobno usmjerenom planiranju i vještinama facilitiranja koristeći alate za planiranje – MAPA i PUT. Završetak radionice svečano je obilježen podjelom potvrda o sudjelovanju i prigodnih poklona.

Ovim putem čestitamo svim sudionicima na uspješnom završetku te im želimo puno uspjeha u radu kao facilitatori osobno usmjerenog planiranja stvarajući pozitivne promjene u životima osoba s invaliditetom.

Skip to content