COO Validus na predstavljanju rezultata ESF projekta „Promocija cjeloživotnog učenja“

Predstavnici COO Validus sudjelovali su na konferenciji o rezultatima projekta Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih „Promocija cjeloživotnog učenja“ koja je održana 12. prosinca 2018. godine u Hotelu Hilton u Zagrebu.

Na konferenciji su predstavljene mnogobrojne aktivnosti provedene tijekom trogodišnjeg trajanja projekta među kojima i rezultati istraživanja Obrazovanje odraslih u Hrvatskoj 2017. te je prezentiran priručnik za nastavnike u obrazovanju odraslih Učimo cjeloživotno učiti i poučavati.

Projekt Promocija cjeloživotnog učenja (PCU) ukupne vrijednosti 11.506.369,61 kn, financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF) u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 (OP ULJP 2014 – 2020). Projekt se provodio u razdoblju 2016. – 2018.

Svrha je projekta odgovoriti na identificirani problem nedovoljnog uključivanja građana RH u sustav cjeloživotnog učenja ciljanim aktivnostima promocije važnosti cjeloživotnog učenja i obrazovanja odraslih te jačanjem kapaciteta dionika sustava obrazovanja odraslih.

Fotografije preuzete sa: http://www.asoo.hr

Skip to content