Održana edukacija  „Planiranje i podrška osobama s intelektualnim teškoćama u kriznim situacijama”

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

 

26. i 27. listopada 2022. u okviru EU ESF projekta “Ojačajmo Civilno Društvo” održana je online edukacija za zaposlenike organizacija civilnog društva na temu “Planiranje i podrška osobama s intelektualnim teškoćama u kriznim situacijama”. Polaznici su kroz interaktivno predavanje, inidividualni i grupni rad dobili uvid o tome kako odgovoriti na kriznu situaciju, što je to krizno planiranje, kako razraditi jasan krizni plan kako bi time poboljšali svoje vještine u radu s osobama s intelektualnim teškoćama u kriznim situacijama!

 

Zahvaljujemo okupljenima na sudjelovanju i veselimo se nastavku projektnih aktivnosti!

 

Ukupna vrijednosti  projekta je 323.254,58 kn. Bespovratna sredstva osigurana su sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (274.766,39 HRK) i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (48.488,18 HRK), a u sklopu poziva Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. Projekt traje od 27.07.2022. do 27.07.2023. a započeo je sklapanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, kodni broj ugovora: UP.04.2.1.11.0401, s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske  i Nacionalnom Zakladom za razvoj civilnoga društva, kao posredničkim tijelima.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Skip to content