POZIV NA BESPLATNU ONLINE EDUKACIJU „Inkluzivno volontiranje za osobe s intelektualnim teškoćama“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

 

Centar za inkluzivne radne aktivnosti, u partnerstvu s Centrom za obrazovanje odraslih Validus, provodi jednogodišnji projekt naziva “Ojačajmo Civilno Društvo”. U okviru projekta za zaposlenike organizacija civilnog društva s područja 7 županija (Grad Zagreb, Sisačko-moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska, Požeško-slavonska, Bordskoposavska, Osječko-baranjska, Šibensko-kninska) organiziramo besplatnu online edukaciju „Radne aktivnosti uz podršku za osobe s intelektualnim teškoćama“.

 

Edukacija će se održati 12. i 13. siječnja 2023. godine, od 10:00 do 16:00 sati putem ZOOM platforme, a namijenjena je zaposlenicima OCD-a koji žele steći nove vještine i znanja za obavljanje poslova stručnjaka u uključivanju osoba s intelektualnim teškoćama u zajednicu putem inkluzivnog volontiranja!

 

Pozivamo Vas da se do 10. siječnja 2023. prijavite na e-mail: info@cira.hr

 

Ukupna vrijednosti  projekta je 323.254,58 kn. Bespovratna sredstva osigurana su sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (274.766,39 HRK) i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (48.488,18 HRK), a u sklopu poziva Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. Projekt traje od 27.07.2022. do 27.07.2023. a započeo je sklapanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, kodni broj ugovora: UP.04.2.1.11.0401, s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske  i Nacionalnom Zakladom za razvoj civilnoga društva, kao posredničkim tijelima.

 

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.Stajališta izražena u ovom pozivu isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Skip to content