POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA “OJAČAJMO CIVILNO DRUŠTVO”

Projektom „Ojačajmo Civilno Društvo“ su se jačali kapaciteti zaposlenika OCD-a u 7 županija za neposredan rad u području socijalnog uključivanja i jačanja radnih potencijala osoba s intelektualnim teškoćama. Na području Grada Zagreba mapirale su se potrebe osoba s intelektualnim teškoćama u kriznim situacijama te su se objavom dobivenih rezultata jačali kapaciteti zaposlenika OCD-a za pružanje učinkovitog odgovora na potrebe osoba s intelekutalnim teškoćama u budućim kriznim situacijama. CIRA je izobrazbom svojih zaposlenika u području prikupljanja sredstava i financijskom upravljanju, kao i izradom digitalnog alata za podršku osobama s intelektualnim teškoćama u procesu uključivanja na tržište rada jačala svoje kapacitete za rad s krajnim korisnicima OIT.

Ukupna vrijednost  projekta je 42.903,26 €/ 323.254,58 HRK, a bespovratna sredstva osigurana su sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ovim putem Vas pozivamo na završnu konferenciju na kojoj ćemo predstaviti ostvarene ciljeve, aktivnosti i rezultate projekta.

Konferencija će se održati

dana 24. srpnja 2023. godine

s početkom u 11:00 sati

u prostorijama Centra za inkluzivne radne aktivnosti, u Zagrebu, Bleiweisova 15.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail adresu:  info@cira.hr ili na broj telefona:  01/ 561 99 11 (kontakt osoba: Maja Hajduković do 21. srpnja 2023.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.

Stajališta izražena u ovom pozivu isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Skip to content